Over ons

De oprichters Iwan, Armand, Ron, Steven en Ingrid zetten zich al een langere tijd in voor mensen die leven onder de armoedegrens. Opkomen voor-  en steun bieden aan de medemens is hun drijfveer. Die drijfveer rijkt van de thuishaven Rotterdam tot aan de roots van Iwan, Armand, Steven & Ingrid: aan de indianen in de Amerikaanse reservaten.

Toen de werkzaamheden op  16 maart  2020 stopten door COVID-19 voelde het meer dan logisch om met elkaar hulp te bieden aan de mede Rotterdammers die nu extra worden getroffen, door de crisis.

De Barbershop ‘Indian Place’ op de Kleiweg 106a te Rotterdam, was vanaf 16 maart t/m 9 mei de
centrale hub voor het afleveren van goederen en het maken en distribueren van de
voedselpakketten. De Kleiweg 106a blijft de plaats van oprichting en vestiging van Stichting
Geronimo.
Sinds 9 mei is het mogelijk gemaakt om het naastgelegen pand op Kleiweg 108b, te gebruiken voor
alle logistieke bewegingen van de Stichting Geronimo.

Door de donaties zijn er al vele pakketten gemaakt. Naast donaties in de vorm van middelen is er ook gedoneerd met skills. Zo hebben we samen met elkaar stichting Geronimo gerealiseerd.

Onze dank gaat uit naar iedereen die zich heeft ingezet om samen de strijd aan te gaan!

Over ons Stichting Geronimo

Sterk zijn doen wij samen

Bij woorden zetten wij daden

Uitkijken naar de medemens, juist in tijden van crisis.

Help ons

Sterker door strijd, laat het niet bij woorden, het is tijd voor daden! Word donateur en help ons in deze strijd.

We zijn altijd opzoek naar nieuwe donateurs!